• produktbanner

Hva er forskjellene mellom The Rotary swing screen og den roterende vibrerende skjermen?

1. Gjeldende materiale er forskjellig
Den roterende vibrerende skjermen har et bredt spekter av bruksområder, og kan skjerme faste partikler, pulver og væsker.Imidlertid er det mange granulære krystallinske og sprø materialer som ikke er egnet for sikting med roterende vibrerende sikt, for eksempel kyllingessens, mononatriumglutamat, sukker og så videre.Vippeskjermen er en lett elliptisk gyngebevegelse uten høyhastighetsvibrasjoner, som har liten innvirkning på materialet og vil ikke ødelegge formen på materialet, noe som forbedrer materialets utbytte betydelig.

skjerm4skjerm2

2, forskjellig utgang
Ønsker du høy effekt anbefales det å bruke svingskjermen, ønsker du høy presisjon må du bruke den roterende vibrerende skjermen.Dette er fordi skjermoverflaten på den svingende skjermen har et stort område i kontakt med materialet, mens bruksområdet til den roterende vibrerende skjermen er lite.Jo større kontaktdel mellom skjermoverflaten og materialet, desto høyere ytelse har produktet, og jo mindre kontaktdel, desto bedre skjermingsnøyaktighet.
3,Skjermnøyaktighet
Fordi den roterende vibrasjonsskjermen er i form av tredimensjonal bevegelse, og operasjonsmetoden til vibrasjonsskjermen avhenger av multiplikasjonen av skjermingsområdet, kan skjermingsnøyaktigheten nå mer enn 95%.
4, annen motor
Den roterende vibrasjonsskjermen bruker en vertikal vibrasjonsmotor, som har kort levetid og høye vedlikeholdskostnader.På grunn av prinsippet om lavhastighetssving sikrer vibrasjonsskjermen maskinens levetid.

skjerm3 skjerm4

5, stor prisforskjell
Det er stor prisforskjell på svingskjermen og den roterende vibrerende skjermen.Som et standardprodukt i sikteutstyr har roterende vibrerende skjerm blitt produsert i flere tiår, med moden teknologi og komplette støttefasiliteter, så kostnadsytelsen er svært høy.Som en ny type produkt er svingskjermen relativt komplisert å produsere, og matchingen er ikke perfekt, så prisen er generelt flere ganger høyere enn for den roterende vibrerende skjermen.

Enten svingskjermen eller tredimensjonal roterende vibrerende skjerm, må kundene velge i henhold til faktisk produksjonsbehov.


Innleggstid: 20. september 2022